Afstemning: Biden skårer 7-punkts føring foran Trump i New Hampshire

Spread the love

Advertisement

Last Updated on July 15, 2020 by admin

Demokr atisk nomineret Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MERE

Advertisement
skårede en 7-punkts føring foran Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE i New Hampshire i en afstemning offentliggjort torsdag.

Det Emerson College afstemning fandt, at den tidligere vicepræsident tjente 52 procent af stemmerne, mens 45 procent af New Hampshire-vælgerne stod på Trump. En procent af vælgerne sagde, at de var ubeslutsomme, og 2 procent sagde, at de planlægger at stemme på en anden.

Biden fører blandt kvinder i staten og får 55 procent støtte fra den demografiske, mens 42 procent af kvinderne sagde, at de støttede Trump. Blandt mænd er kandidaterne bundet, hvor begge modtager 49 procent af stemmerne.

Præsidenten er foran Biden blandt dem i alderen 45 til 64 – 50 procent af aldersgruppen støtter Trump sammenlignet med 47 procent af gruppen, der støtter den tidligere vicepræsident. Men blandt alle andre aldersgrupper er Biden i spidsen.

Biden fik også mest støtte blandt uafhængige med 54 procent, der støttede ham og 43 procent, der støttede Trump.

Når det kommer til vælgernes entusiasme, tager Trump føringen med 75 procent af sine vælgere, der udtrykker ekstrem spænding for at stemme i november sammenlignet med 45 procent af Biden-vælgerne.

Advertisement

I alt 31 procent af Biden-vælgerne sagde, at de var mildt eller ikke så begejstrede for at stemme, mens 14 procent af Trump-vælgerne sagde det samme.

Emerson College-undersøgelsen undersøgte 700 vælgere i New Hampshire mellem 30. september og 1. oktober. Fejlmargenen udgjorde 3,6 procentpoint.

Tidligere demokratisk nomineret Hillary ClintonHillary Diane Rodham ClintonTrump efterlader blandet arv om veteranspørgsmål McAuliffe annoncerer bud for anden periode som guvernør i Virginia Nej, troløse vælgere giver ikke Donald Trump endnu en periode mere endte med at vinde Granitstaten med mindre end et halvt procentpoint i 2016.

Emerson College Polling-direktør Spencer Kimball sagde i en meddelelse, at ”en væsentlig forskel mellem Bidens føring i 2020 og Clinton, der var i en lignende stilling i 2016 på dette tidspunkt, er manglen på en tredjepartskandidat som Gary JohnsonGary Earl Johnson På stien: At give mening om Super Poll søndag Polariseret kampagne efterlader lidt plads til tredjeparts håbefulde Notatet: Trump bevarer en smal vej til sejr MERE der så sin stemme smelte mod Trump, hvilket tillod Trump at vinde på Clinton i de sidste uger. “

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com