Biden bliver testet fredag ​​morgen efter Trumps positive test

Spread the love

Advertisement

Last Updated on May 28, 2020 by admin

Demokratisk præsidentkandidat Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MERE

Advertisement
vil blive testet for coronavirus fredag ​​morgen, kun timer efter Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE afslørede, at han og førstedamen testede positive, ifølge en kilde tæt på Biden-kampagnen.

Biden og Trump var begge på debatscenen tirsdag aften i Cleveland. Ingen af ​​kandidaterne havde en maske under det indendørs arrangement, men de var placeret mere end seks meter fra hinanden.

Nyheder om coronavirus, der spredte sig gennem Det Hvide Hus, brød torsdag efter Hope HicksHåber Charlotte Hicks Trump-advokat Jenna Ellis tester positivt for coronavirus Kvinder er klar til at påtage sig nøgleroller i Biden-administrationens præsident siger, at Trump Jr. klarer sig ‘meget godt’ efter COVID-19-diagnose MERE

Advertisement
, en tophjælp til præsidenten, testet positivt for virussen. Hicks var ombord på Air Force One med præsidenten og flere andre Hjælpere i Det Hvide Hus til turen til Cleveland samt en tur til Minnesota onsdag for en kampagnesamling.

REKLAME

CNN, som først rapporterede, at Biden ville blive testet fredag ​​morgen, rapporterede, at en journalist, der også var ombord på Air Force One og planlagt at rejse med Biden-kampagnen på fredag, blev bedt om ikke at deltage i pressepuljen, der ledsagede den tidligere vicepræsident.

Biden sagde den 4. september at han var blevet testet mindst én gang for COVID-19 og ville blive testet regelmæssigt i resten af ​​kampagnen.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com