Biden har ingen planer om at reducere kampagnen

Spread the love

Advertisement

Last Updated on July 29, 2020 by admin

Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MERE har ingen planer om at reducere sine kampagnebegivenheder, så længe den tidligere vicepræsident og de omkring ham tester negativt for COVID-19, og fredag ​​fortsatte med sine planer om at rejse til Michigan for et tidligere planlagt kampagnestop.

Biden og hans kone Jill Biden testede negativt fredag ​​morgen, efter at nyheden brød om det Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE

Advertisement
og første dame Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE testet positivt for COVID-19 sygdommen.

Biden delte en scene med Trump tidligere på ugen ved den første præsidentdebat. De to mænd gik ikke i hånd og var distancerede, skønt de brugte meget tid på at råbe på hinanden fra hele scenen.

Biden-allierede fortalte The Hill fredag ​​morgen, at han agter at fortsætte med sin kampagneplan. Biden leverer bemærkninger om økonomien i Grand Rapids fredag ​​eftermiddag.

“Hvad er der at skalere tilbage?” sagde en mangeårig allieret tæt på kampagnen. ”Vi er allerede ret skalerede, som det er. Vi har fulgt retningslinjerne, vi har iført masker, vi har fulgt videnskaben. ”

Den allierede sagde, at de omkring Biden har talt for at fortsætte kampagnen som planlagt. Fra og med fredag ​​formiddag siger kilder, at der ikke har været nogen ændring i planerne med hensyn til annullering af ture eller nedtagning af reklamer i svingstater. Nogle demokrater havde spekuleret på, om Biden ville gøre det.

”Alt drejer sig om VP og hans boble og ser, om alle er i orden, inklusive personale og hemmelige tjeneste, og så tager vi det derfra,” sagde en langvarig allieret.

I en e-mail fra hele personalet fredag ​​morgen, Biden-kampagnechef Jen O’Malley DillonJen O’Malley Dillon Biden-kampagneleder til at fungere som stedfortrædende stabschef: rapporter Anderson Cooper siger, at Trump optræder som en ‘overvægtig skildpadde på ryggen, der slår i den varme sol’ Kellyanne Conway kalder det upassende for Biden-kampagnen at sige, at han vil være næste præsident: ‘Vi tæller stadig stemmer’ MERE fortalte medhjælpere, at kampagnen tog “alle forholdsregler” i lyset af Trump-nyhederne for at beskytte Biden og løbekammerat Sen. Kamala HarrisKamala Harris Megan Thee Stallion deler brev fra Maxine Waters, hvor hun takker hende for at have gjort opmærksom på ‘sorte kvinders situation’ Trump bevæger sig for at gribe ind i Texas-retssagen Obama: Jeg holder ikke en tjekliste, men jeg overvågede Trump, der rullede mit arbejde tilbage MERE

Advertisement
(D-Californien).

”Vær først forsikret om, at vores kampagnepersonale i samråd med sundhedseksperter fortsat har taget alle forholdsregler for at beskytte vicepræsident Biden, senator Harris, deres ægtefæller og vores personale,” skrev Dillon. “Sundhed og sikkerhed i vores team har været og vil forblive vores førsteprioritet.”

“For det andet, når denne situation fortsætter med at udfolde sig, beder vi dig om at afstå fra at skrive om situationen på sociale medier, medmindre andet er instrueret af din manager,” fortsætter e-mailen. “Vi deler yderligere information og vejledning med dig, når vi har det.”

E-mailen kom med et post-script, der tilføjede: “Vi vil fortsætte med at gøre hårde ting.”

Med Biden foran i afstemninger nationalt og i nøgle slagmarkstater, vil der heller ikke være en ændring i strategien for Biden. Allierede siger, at han vil fortsætte med at tage den samme tone, tale om at bære masker og være socialt fjernt. Men han planlægger ikke at øge retorikken over Trump.

Fredag ​​timer efter nyheden om, at Trump og førstedamen havde testet positivt for COVID-19, fremsatte Biden en erklæring, der ønsker det første par lykke.

”Jill og jeg sender vores tanker til præsident Trump og førstedame Melania Trump for en hurtig bedring,” skrev Biden på Twitter. ”Vi vil fortsætte med at bede for præsidentens og hans families sundhed og sikkerhed.”

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com