Biden ønsker Trump, førstedame ‘hurtig bedring’ efter positive COVID-19-tests

Spread the love

Advertisement

Last Updated on May 7, 2020 by admin

Demokratisk nomineret Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MERE fredag ​​håbede på en “hurtig bedring” for Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE

Advertisement
og første dame Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE efter begge testet positive for COVID-19.

“Jill og jeg sender vores tanker til præsident Trump og førstedame Melania Trump for en hurtig bedring. Vi vil fortsat bede for præsidentens og hans families sundhed og sikkerhed,” twitrede den tidligere vicepræsident.

Biden kom i kontakt med præsident Trump ved den første præsidentdebat tirsdag, selvom det er uklart, om han blev udsat for virussen. Den tidligere vicepræsident forventedes at blive testet på fredag.

De to kandidater kom ikke i direkte kontakt på debatscenen, og deres podier var adskillige meter fra hinanden. Alligevel var de i nærheden af ​​hinanden i mere end 90 minutter, og Trumps familie sad i publikum uden masker.

Trumps positive test har raslet over hele kloden, da verdensledere og amerikanske politikere sender deres ønsker til præsidenten og førstedamen. Præsidentens positive diagnose kommer, efter at han har brugt måneder på at nedtone virusets sværhedsgrad, give afkald på brugen af ​​ansigtsmasker og holde samlinger med store skarer pakket tæt sammen.

Advertisement

Biden har kæmpet på en helt anden måde, iført en maske ofte, selv når han er distanceret fra andre og holder små begivenheder, hvor gæsterne er adskilt.

Trump hånede den demokratiske kandidat ved tirsdagens debat i Cleveland.

“Jeg bærer ikke en maske som ham,” sagde Trump om Biden. “Hver gang du ser ham, har han en maske. Han kan tale 200 meter væk fra ham, og han dukker op med den største maske, jeg nogensinde har set.”

Biden svarede, at Trump havde været “fuldstændig uansvarlig” i sin håndtering af pandemien og undgå social afstand og masker.

Trumps positive diagnose vil ændre hans evne til at føre kampagne. Han bliver nødt til at holde sig væk fra kampagnesporet, indtil han tester negativt, hvilket kan være op til to uger eller længere. Afstemninger viser, at Trump følger Biden nationalt og i vigtige svingstater, selvom afstemninger steder som North Carolina og Florida har været ekstremt tætte.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com