Biden taler om pandemi efter Trump-diagnosen

Spread the love

Advertisement

Last Updated on June 8, 2020 by admin

Demokratisk præsidentkandidat Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MERE opfordrede til enhed midt i den igangværende coronaviruspandemi og Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE

Advertisement
‘s positive diagnose ved et kampagnestop i Michigan fredag.

”Vi kan få denne pandemi under kontrol, så vi kan få vores økonomi til at fungere for alle,” sagde Biden og talte til pressen i Grand Rapids, Mich. “Men dette kan ikke være et partisk øjeblik. Det må være et amerikansk øjeblik. ”

Bidens bemærkninger kom, efter at Trump tidligt fredag ​​meddelte, at han og førstedame Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE testet positivt for virussen og var i karantæne i Det Hvide Hus. Det Hvide Hus meddelte senere fredag, at præsidenten blev ført til Walter Reed Military Medical Center i et par dage.

Det Hvide Huss læge Sean Conley sagde fredag, at præsidenten “forbliver træt, men ved godt humør” og modtog en cocktail af polyklonale antistoffer som en sikkerhedsforanstaltning.

”Jeg vil gerne starte med at anerkende, hvilket jeg er sikker på, at alle jer også gør, ved at sende mine bønner for den første dame og præsidenten for De Forenede Staters sundhed og sikkerhed,” sagde Biden. “Min kone Jill og jeg beder om, at de får hurtig og fuld bedring.”

”Dette er ikke et spørgsmål om politik. Det er en stærk påmindelse til os alle om, at vi er nødt til at tage denne virus alvorligt, ”tilføjede han.

Advertisement

Den tidligere vicepræsident sagde, at han gennemgik to tests, der kom ud negativ fredag. Derudover sagde Biden, at han annullerede en anden begivenhed i Michigan og understreger sin kampagnes forsigtige tilgang til personlige begivenheder.

En af de vigtigste meddelelser, som Biden sendte under sine bemærkninger, var at vælge at bære ansigtsmasken under hele talen.

Biden har længe understreget vigtigheden af ​​at bære beskyttende ansigtsbeklædninger som et middel til at stoppe spredningen af ​​coronavirus.

”Vi kan redde 100.000 menneskeliv i løbet af de næste 100 dage, ifølge lederen af ​​CDC, hvis alle bærer en maske offentligt,” sagde Biden. „Så vær patriotisk, det handler ikke om at være en hård fyr.”

Trump spotte især Biden for sin praksis med at bære ansigtsmasker ved tirsdagens præsidentdebat i Cleveland.

”Hver gang du ser ham, har han en maske. Han kunne tale 200 meter væk fra dem, og han dukker op med den største maske, jeg nogensinde har set, ”sagde Trump.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com