Biden taler til forandring med maske til ved kampagnebegivenhed

Spread the love

Advertisement

Last Updated on June 5, 2020 by admin

Hvornår Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MERE fremsatte bemærkninger i Michigan på fredag, var der en stor forskel fra hans tidligere taler: Han talte med en maske hele tiden.

Advertisement

Biden fjerner normalt sin maske, inden han fremsætter bemærkninger under kampagnebegivenheder eller som han gjorde tidligere på ugen i en præsidentdebat.

Men efter Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE og første dame Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE begge testede positive for COVID-19, og Biden tog en ekstra forsigtighed ved at holde sin maske af medicinsk kvalitet på, selvom han talte udendørs i Grand Rapids.

Jill Biden, den tidligere vicepræsidents kone, holdt også sin maske på, mens hun fremsatte bemærkninger i Manchester, NH, fredag. Begge Bidens testede negativt for coronavirus sygdommen tidligere på fredag. Før den demokratiske kandidat talte om økonomien, sagde han, at han havde fået to prøver, bare for at være på den sikre side.

Advertisement

“Vi kan redde 100.000 menneskeliv i løbet af de næste 100 dage, ifølge lederen af ​​CDC, hvis alle bærer en maske offentligt,” sagde Biden under sin tale “Så vær patriotisk. Det handler ikke om at være en hård fyr. Det handler om at gøre din del. ”

Under talen nævnte Biden den første familie og ønskede dem først og fremmest, da de kom sig efter COVID-19. Det Hvide Hus fredag ​​eftermiddag sagde, at præsidenten blev ført til Walter Reed Military Medical Center i et par dage som en forholdsregel.

“Jeg håber, at alle dem, der kæmper for denne virus, inklusive den første familie, og så mange amerikanere i dag, kommer sig og kommer sig hurtigt,” sagde han.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com