Biden tester negativt for COVID-19

Spread the love

Advertisement

Last Updated on May 18, 2020 by admin

Demokratisk præsidentkandidat Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MERE og hans kone Jill Biden har testet negativt for COVID-19, bekræftede hans læge fredag.

“Vicepræsident Joe Biden og Dr. Jill Biden gennemgik PCR-test for COVID-19 i dag, og COVID-19 blev ikke påvist,” sagde Kevin O’Connor, Bidens primærplejelæge, i en erklæring.

Biden twittede også bekræftelse på, at han og hans kone havde testet negativt.

”Jeg er glad for at kunne rapportere, at Jill og jeg har testet negativt for COVID,” tweeterede Biden. “Tak til alle for dine bekymringsmeddelelser. Jeg håber, dette tjener som en påmindelse: bær en maske, hold social afstand og vask hænderne. ”

Advertisement

Nyhederne kommer timer efter Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE, første dame Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE og andre meddelte, at de havde testet positive for virussen. Præsidenten og første dame er i øjeblikket i karantæne i Det Hvide Hus og oplever milde symptomer.

Det kommer også få dage efter, at Biden og Trump mødtes i Cleveland til den første præsidentdebat tirsdag. Trump-kampagnen underrettede ikke Bidens hold fredag ​​om præsidentens positive koronavirus-test, og Bidens medhjælpere blev først opmærksomme på sagen efter at have set nyhedsrapporter.

Bidens løbekammerat Sen. Kamala HarrisKamala Harris Megan Thee Stallion deler brev fra Maxine Waters, hvor hun takker hende for at have gjort opmærksom på ‘sorte kvinders situation’ Trump bevæger sig for at gribe ind i Texas-retssagen Obama: Jeg holder ikke en tjekliste, men jeg overvågede Trump, der rullede mit arbejde tilbage MERE (D-Calif.) Blev også testet for coronavirus tidligere på fredag. Hendes resultater kom tilbage negative.

Åbenbaringen om, at præsidenten har testet positivt for en virus, der nu har dræbt mere end 200.000 mennesker i De Forenede Stater alene, har hævet løbet om Det Hvide Hus kun 32 dage før valgdagen.

Trumps karantæne betyder, at han ikke vil være i stand til at udføre kampagner personligt på et tidspunkt, hvor afstemninger viser, at han følger Biden både nationalt og i vigtige slagmarkstater. Biden-kampagnen meddelte kort efter nyheden om hans testresultat, at den tidligere vicepræsident ville rejse til Michigan på fredag.

Advertisement

Alligevel rejser Trumps positive COVID-19-test alvorlige spørgsmål om, hvordan løbet om Det Hvide Hus vil fortsætte i de kommende uger.

Harris og vicepræsident Mike PenceMichael (Mike) Richard PencePence introducerer ‘Artemis-generationens’ astronauter til månemission New Yorks justitsadvokat forudsiger, at Trump vil træde tilbage, tillade Pence at tilgive ham Forbes navngiver Harris, Abrams, Ardern til ‘verdens mest magtfulde kvindeliste’ MERE er planlagt til debat onsdag, mens Trump og Biden er bestemt til at dukke op i yderligere to debatter, en den 15. oktober og en anden den 22. oktober. Det er uklart, hvordan Trumps sygdom vil påvirke disse debatter, hvis de overhovedet fortsætter.

Trump var indstillet til at dukke op ved en fundraiser i Washington, DC på fredag, såvel som en kampagnesamling i Sanford, Fla. Begge begivenheder blev annulleret, efter nyheden om præsidentens coronavirus-test brød ud.

Mens coronavirus er langt mere dødbringende end sæsonudbrud, ligesom influenza, kommer langt størstedelen af ​​de inficerede sig af det. Men Trump og Biden er i særlig risiko i betragtning af deres alder. Begge mænd er i 70’erne, og ældre mænd har tendens til at have større risiko for at opleve alvorlige symptomer.

Tjenestemænd i Det Hvide Hus beskrev fredag ​​præsidenten som ”energisk” og sagde, at de forventer, at han vil få en fuld bedring.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com