Borgerrettighedsaktivist Dolores Huerta støtter udfordreren i det demokratiske hus i Californien

Spread the love

Advertisement

Last Updated on May 25, 2020 by admin

Borgerrettighedsaktivist Dolores Huerta har tilsluttet Californiens forsamlingskvinde Christy Smith, da demokraten udfordrer den nuværende præsident Mike García fra GOP i distriktet Los Angeles-området.

Huerta, den berømte arbejdsleder, der var med til at grundlægge United Farm Workers sammen med César Chávez, roste Smiths arbejdskraftbånd og hendes “stærke moralske karakter og anstændighed” i hendes tilslutning torsdag.

”Vores fremtid står på spil i november. Nu mere end nogensinde har vi brug for ledere som Christy Smith, der kæmper for indvandrersamfund, arbejdende familier, kvinder og almindelige mennesker, ”sagde Huerta i en erklæring.

Advertisement

”Jeg er stolt af at tilslutte mig Christy i sit bud på kongressen, fordi hun er en kæmper for retfærdighed og dokumenteret integritet – fra at forhandle om sin første medarbejderkontrakt som en fagforeningsformand i 20’erne til at grundlægge en lokal uddannelses nonprofit og bringe kritiske ressourcer tilbage til hendes samfund som statssamlingskvinde. I kongressen vil Christy forkæmpe adgang til sundhedspleje, offentlig uddannelse af høj kvalitet og arbejde for at tackle de systemiske uligheder, som denne pandemi har afsløret, ”tilføjede Huerta.

Smith udfordrer García i en omkamp af et særligt valg, der blev afholdt tidligere på året for at besætte det sæde, der blev frigivet af den tidligere Rep. Katie HillKatherine (Katie) Lauren Hill Tidligere rep. Katie Hill indrømmede midlertidig tilbageholdelsesordre mod eksmand Californien var nøglefaktor i House GOPs 2020-succes Republikanske vinder løb om at opretholde sæde i Californiens hus efter særlig valggevinst (D), der trak sig tilbage i november på grund af beskyldninger om en udenfor ægteskabelig affære med en medarbejder.

På grund af Californiens “primære jungle” -system vil novembervalget være den sidste gang Smith og García møder i 2020.

I primærperioden i marts for toårsperioden, der begyndte i januar, afviste Smith og García en række håbefulde fra begge parter, inklusive tidligere Rep. Stephen KnightStephen Thomas Knight Borgerrettighedsaktivist Dolores Huerta støtter udfordreren i Det Demokratiske Hus i Californien The Hill’s Morning Report – Præsenteret af American Investment Council – Trump tager sit ‘klar til at genåbne’ mantra på vejen. Republikanerne vender husets sæde i Californiens særlige valg MERE (R-Calif.), Der havde sæde i to perioder, før han blev afskediget af Hill i 2018.

Advertisement

Smith og García rykkede også frem i det særlige valg den måned for at udfylde resten af ​​Hill’s periode gennem udgangen af ​​dette år. García besejrede senere Smith i maj-afstrømning og blev svoret på embedet den måned.

Ligesom mange af Californiens traditionelt republikanske distrikter har den 25. bevæget sig mod demokrater, som det fremgår af Hill’s 2018-sejr. Kastesædet blev tidligere holdt af tidligere Rep. Buck McKeonHoward (Buck) Philip McKeon Borgerrettighedsaktivist Dolores Huerta støtter udfordreren i Californiens demokratiske hus Bottom Line Trump vælger kontrol til ‘drejedør’ mellem Pentagon, industrien MERE (R) siden 1993.

Smiths arbejdskraftbånd og påtegning fra Huerta, et kendt navn i det spanske samfund, kunne styrke hendes omkampchancer i et distrikt, der er 35 procent spansktalende, overfor en spansktalende republikaner.

”Det betyder så meget at have støtte fra Dolores Huerta – en kæmper mod uretfærdighed, forkæmper for arbejdende familier, børn og indvandrersamfund og et forestående ikon. Jeg er stolt af at kæmpe sammen med hende, når vi arbejder for at sikre, at vores samfunds stemmer bliver hørt i Kongreshaller, ”sagde Smith.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com