Debatkommission siger, at Harris og Pence stadig mødes på scenen i næste uge

Spread the love

Advertisement

Last Updated on April 29, 2020 by admin

Næste uges debat mellem vicepræsident Pence og Sen. Kamala HarrisKamala Harris Megan Thee Stallion deler brev fra Maxine Waters, hvor hun takker hende for at have gjort opmærksom på ‘sorte kvinders situation’ Trump bevæger sig for at gribe ind i Texas-retssagen Obama: Jeg holder ikke en tjekliste, men jeg overvågede Trump, der rullede mit arbejde tilbage MERE (Californien), den demokratiske vicepræsidentskandidat, finder sted efter planen Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE

Advertisement
testet positivt for coronavirus tidligt på fredag.

Kommissionen om præsidentdebatter (CPD) bekræftede over for The Hill, at match-to-head matchup mellem de to stadig finder sted i Salt Lake City, Utah, onsdag. Både Pence og Harris meddelte fredag ​​morgen, at de havde testet negativt for COVID-19.

University of Utah, som er vært for debatten, fortalte The Hill, at det vil mandat til, at enhver person bærer en maske inden for sikkerhedsområdet “til enhver tid” under debatten undtagen Pence, Harris og debatens moderator, Susan Page i USA. I dag.

Universitetet kræver også, at “hver enkelt person skal modtage en negativ COVID-test”, inden de går ind i omkredsen, sagde talsmand Shawn Wood til The Hill. Test udføres på campus af universitetets hospital, og det tager typisk cirka 12 timer at returnere resultaterne.

Både Det Hvide Hus og Trump-kampagnen indikerede fredag, at Pence fortsætter med at udføre sine officielle opgaver og kampagnetilsagn som planlagt, efter at han modtog sine negative testresultater.

Pences læge sagde fredag, at han ikke har brug for karantæne efter Trumps diagnose, fordi vicepræsidenten ikke betragtes som en “tæt kontakt”.

“Under retningslinjerne fra Centers for Disease Control (CDC) betragtes vicepræsidenten ikke som en tæt kontakt med nogen personer, der har testet positive for COVID, inklusive præsident Donald J. Trump. Vicepræsident Mike PenceMichael (Mike) Richard PencePence introducerer ‘Artemis-generationens’ astronauter til månemission New Yorks justitsadvokat forudsiger, at Trump vil træde tilbage, tillade Pence at tilgive ham Forbes navngiver Harris, Abrams, Ardern til ‘verdens mest magtfulde kvindeliste’ MERE

Advertisement
behøver ikke karantæne, “skrev Jesse Schonau, læge til vicepræsidenten, i et notat.” Vicepræsident Mike Pence forbliver ved godt helbred og er fri til at udføre sine normale aktiviteter. “

Trump-kampagnen sagde i en separat erklæring, at Pence stadig vil deltage i hans planlagte begivenheder.

Pence blev sidst set med Trump mandag ved en begivenhed i Det Hvide Hus, der udråbte regeringens fremskridt med COVID-19-test, skønt han brugte en separat talerstol fra Trump til at give sine bemærkninger.

Præsidenten meddelte tidligt fredag, at han og first lady Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE havde testet positivt for COVID-19, og de ville begynde karantæne i Det Hvide Hus “med det samme.” Han oplever milde symptomer, selvom han ikke har dukket op på kameraet eller fremsat andre offentlige bemærkninger, siden han meddelte sin diagnose.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com