Demokrat Cunningham hæver rekord $ 28,3 mio. I tredje kvartal for bud mod Tillis

Spread the love

Advertisement

Last Updated on May 5, 2020 by admin

Demokraten Cal Cunningham skaffede mere end $ 28 millioner i årets tredje kvartal til sin kampagne for at opsætte Sen. Thom TillisThomas (Thom) Roland TillisHillicon Valley: 46 stater og FTC indgiver konkurrencesager mod Facebook | YouTube for at fjerne indhold, der påstår udbredt valgsvindel | Europæisk lægemiddelagentur ramt af cyberangreb Nyt senatforslag vil give ofre mulighed for at sagsøge websteder, der er vært for hævnporno, tvungne seksuelle handlinger Hvorfor afstemningerne ikke var så forkerte som du tror MERE

Advertisement
(RN.C.), der sætter rekord for de mest rejste i et enkelt kvartal af enhver North Carolina-politiker.

Cunninghams $ 28,3 millioner kvartalsvise træk er næsten fire gange så meget som de 7,4 millioner $, han rejste i andet kvartal. Den massive indsamlingssum sætter sandsynligvis Cunningham i en stærk position på vej ind i den afgørende sidste måned af hans kampagne.

Hans kampagne sagde, at mere end 40.000 nordkaroliner havde givet sit senatbud i løbet af de sidste tre måneder, hvor mange af dem bidrog mere end én gang. 96 procent af donationerne var under $ 100, sagde kampagnen.

”Nordkarolinerne knuser rekorder kvart efter kvartal, og vores kampagne er så taknemmelig for de titusinder af nordkarolinerne, der fremmer denne kampagne,” sagde Devan Barber, Cunninghams kampagnechef, i en erklæring.

”Den entusiasme, der vises i denne rekordstore indsamlingsindsamling, er ikke kun et bevis på North Carolina’s parathed til at erstatte en dårlig senator, men også deres begejstring for at sende Cal til senatet og sætte dette sæde tilbage i arbejde for at kæmpe for at udvide sundhedsvæsenet, bringe økonomien tilbage og investere i uddannelse. ”

Advertisement

Meddelelsen om fundraising kommer timer før den tidligere North Carolina-statssenator mødes med Tillis til den tredje debat om løbet. Tillis ‘kampagne har endnu ikke offentliggjort sin samlede fundraising i tredje kvartal.

Tillis er blandt demokratenes største GOP-mål i Senatet i år sammen med de republikanske etablerede i Arizona, Colorado og Maine. Demokrater har brug for at vende tre eller fire GOP-holdede senatsæder i år – afhængigt af hvilket parti der vinder kontrol over Det Hvide Hus – for at fange et flertal i salen.

De seneste meningsmålinger viser, at Cunningham fører Tillis med et enkelt cifre. Cooks politiske rapport, en ikke-partisan valghandicapper, vurderer i øjeblikket North Carolina Senat-konkurrencen som en “kaste op”.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com