Flertallet af amerikanere bekymrede over potentiel udenlandsk valgindblanding: afstemning

Spread the love

Advertisement

Last Updated on May 18, 2020 by admin

Flertallet af amerikanske beboere, eller omkring 59 procent, er “ekstremt” eller “noget” bekymrede over potentiel valgindblanding fra en udenlandsk regering i år, viser afstemningsresultater offentliggjort fredag.

EN afstemning gennemført ved University of Chicago Harris School of Public Policy og Associated Press-NORC Center for Public Affairs Research fandt, at respondenterne var mest bekymrede over, at udenlandske regeringer gennemførte indflydelseskampagner for at svinge den offentlige mening om kandidater.

Respondenterne citerede også bekymringer omkring potentialet for hack- og lækageoperationer mod politiske kampagner, og at stemmeinfrastruktur kunne være målrettet.

Afstemningen viste, at demokraterne var mere end dobbelt så sandsynlige som republikanerne for at være bekymrede over udenlandsk indblanding, og at mindre end halvdelen af ​​republikanerne mente, at Rusland blandede sig ind i præsidentvalget i 2016 sammenlignet med 90 procent af demokraterne.

Advertisement

Afstemningen blev gennemført i løbet af fire dage i september, hvor mere end 1.000 amerikanske voksne i alle 50 stater og Washington, DC deltog.

Afstemningen blev gennemført mindre end to måneder før valgdagen, og da bekymring over udenlandsk indblanding er steget.

En højtstående embedsmand ved kontoret for direktøren for national efterretning offentliggjorde en analyse i august og advarede om, at Rusland, Kina og Iran aktivt blander sig i valg i USA i år, hvor Rusland favoriserer Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MEREog Kina og Iran, der favoriserer den tidligere vicepræsident Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MERE.

FBI og Department of Homeland Security’s Cybersecurity and Infrastructure Security Agency har gået sammen om at udgive en række meddelelser om public service omkring udenlandske indflydelsesoperationer, herunder en offentliggjort i sidste uge, der advarede om, at udenlandske hackere sandsynligvis vil søge at sprede desinformation omkring valgresultater i år.

Advertisement

Microsoft udgav en rapport i sidste måned, der fandt beviser for russiske, kinesiske og iranske hackere, der var målrettet mod amerikanske politiske grupper, herunder Trump og Biden-kampagnerne.

Denne indsats kommer fire år efter, at russiske agenter blandede sig i valget i 2016 til fordel for den daværende kandidat Trump, ifølge tidligere specialråd Robert MuellerRobert (Bob) MuellerBarr tapper advokat, der efterforsker Ruslands sondeoprindelse som specialråd CNNs Toobin advarer McCabe er i ‘farlig tilstand’ med et opmuntret Trump CNN-anker ripper Trump over Stone, mens han fremkalder Clinton-Lynch asfaltmøde MERE, Amerikanske efterretningsbureauer og senatets efterretningskomité.

Disse bestræbelser omfattede en fejlagtig desinformationskampagne på de sociale medier, der var målrettet mod valginfrastruktur i alle 50 stater, og hacking i netværk fra det demokratiske nationale udvalg og kampagne for den tidligere udenrigsminister. Hillary ClintonHillary Diane Rodham ClintonTrump efterlader blandet arv om veteranspørgsmål McAuliffe annoncerer bud for anden periode som guvernør i Virginia Nej, troløse vælgere giver ikke Donald Trump endnu en periode mere.

Demokrater i Kongressen har i stigende grad opfordret til, at der i år offentliggøres flere oplysninger om udenlandske valginterferensbestræbelser, herunder potentiel information om russisk indblandingsindsats og om udenlandsk indsats for at underminerer troen på mail-in-afstemning.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com