Grønne grupper lancerer initiativet ‘Green Wave 2020’ for at styrke konkurrencedygtige demokratiske kampagner

Spread the love

Advertisement

Last Updated on July 5, 2020 by admin

Fem store miljøgrupper mødes for at hælde ressourcer i mere end 30 husløb og fire senatløb for at vælge ”miljømestre” til kongressen.

Sierra Club, League of Conservation Voters, Environmental Defense Fund Action, Natural Resources Defense Council Action Fund og National Wildlife Federation Action Fund søger at hjælpe demokrater, herunder mange i konkurrencedygtige løb, i hvad der forventes at være en million dollar. indsats.

De søger også at øge præsidentkandidaten Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MERE i flere svingtilstande gennem projektet, kaldet Green Wave 2020.

Mere end 70 professionelle arrangører vil arbejde med kampagnerne i 15 stater.

”Arrangørerne vil arbejde for at mobilisere miljøgruppemedlemmer til at melde sig frivilligt til valg for at hjælpe miljøsamfundet med at opbygge en Green Wave, der er stor og stærk nok til at vende tidevand i Washington DC,” sagde en pressemeddelelse om initiativet.

Arrangørerne vil mobilisere gruppernes medlemmer via fjerntelefon- og tekstbankvirksomhed og vil fremme tidlig og mail-in-afstemning, når det understreges af kampagnerne.

Grupperne bag Green Wave 2020 sagde, at valginitiativet ikke kun vil hjælpe med at vælge folk, der støtter miljøvenlige politikker, men det vil også hjælpe grupperne med at opbygge deres organiserende infrastruktur til fremtidige valg.

“Indsatsen for miljøet, for vores klima og for samfund, der lider under de værste konsekvenser af giftig forurening over hele landet, har aldrig været mere skarp end i 2020,” sagde Sierra Club-præsident Ramon Cruz i en erklæring.

Advertisement

“Denne hidtil usete mobilisering af vores kollektive medlemskab, inklusive millioner af medlemmer landsdækkende, vil også hjælpe med at opbygge varig infrastruktur i nøglestater og -distrikter, som miljømestre, der kæmper for kontoret, kan stole på i fremtidige valgcyklusser,” tilføjede Cruz.

Dette er ikke den eneste gang miljøforkæmpere har slået sig sammen for at fremme deres sag i denne cyklus.

Tidligere på året lancerede League of Conservation Voters, Center for American Progress Action Fund og Sierra Club en kampagne kaldet Climate Power 2020, der fremmer klimaspørgsmål.

.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com