Trump coronavirus-diagnose skal sende ‘et signal’ til tilhængere

Spread the love

Advertisement

Last Updated on May 26, 2020 by admin

Lincoln Project, en anti-Trump-gruppe af tidligere og nuværende republikanere, opfordrede fredag ​​alle, der for nylig er kommet i kontakt med Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE at blive testet for COVID-19 og tilføje, at gruppen håber præsidentens diagnose “Sender et signal” til sine tilhængere.

Advertisement

“Lincoln-projektet ønsker præsidenten, førstedame og de mange hvide hus, kampagnemedarbejdere og dem, der udsættes for COVID-19, et hurtigt opsving,” sagde gruppen i en pressemeddelelse udstedt fredag. “Vi opfordrer enhver, der rejste med præsidentpartiet, deltog i et møde, fundraiser eller møde med præsidenten eller kampagnen eller personalet til at blive testet med det samme og karantæne passende.”

Organisationen tilføjede derefter, at den “håber Trumps infektion med COVID sender et signal til amerikanerne, der følger ham om at tage denne dødbringende sygdom alvorligt.”

”Præsidenten og hans cheerleadere i medierne har fra starten forstærket farligt uansvarlige meddelelser om overførselsgraden, alvorligheden og dødsfaldet i COVID,” skrev gruppen i en erklæring.

Lincoln-projektet genoptog derefter interviews med præsidenten frigivet af journalisten Bob Woodward, hvor præsidenten indrømmede med vilje at nedtone truslen om coronaviruspandemien for ikke at “skabe en panik.”

”Vi håber, at præsidentens tilhængere følger agt,” fortsatte pressemeddelelsen. ”Denne sygdom er ikke et fupnummer; det er en morder. Masker, social afstand og håndvask er vitale elementer i at beskytte dig selv mod COVID. ”

”Der er ingen vaccine tilgængelig på dette tidspunkt. Hydroxychloroquin hærder eller behandler ikke COVID på nogen måde, ”sagde gruppen med henvisning til lægemiddel mod malaria Trump promoveret i marts som en mulig kur mod COVID-19. Der var ingen endelige beviser til støtte for denne påstand.

Advertisement

Erklæringen fulgte med nyheden om, at præsidenten og første dame Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE havde milde symptomer efter nyheden brød om, at de to havde fået virussen. , en af ​​præsidentens bedste hjælpere, testet positivt torsdag.

Fra den tidlige eftermiddag fredag ​​var vicepræsident Pence, seniorrådgivere i Det Hvide Hus og og finansminister havde alle testet negativt.

Trumps kampagnechef Bill StepienBill StepienTrump-kampagne, RNC annoncerer 0 millioner indsamlingsindsamling efter valg Parscale siger, at Trump skulle have været mere empatisk over for coronavirus Tidligere Trump-kampagnechef Parscale planlægger efter sigende at skrive en bog MERE fortalte personalet i en e-mail modtaget af McClatchy Fredag ​​at “enhver medarbejder i kampagnen, der har været udsat for nogen, der tester positive, skal straks begynde selvkarantæne.”

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com