Nye meningsmålinger giver GOP frygt for, at Biden raser over Trump

Spread the love

Advertisement

Last Updated on July 6, 2020 by admin

Nye meningsmålinger antyder, at den demokratiske kandidat Joe Biden har et skud på at sprænge præsident Trump ud i Electoral College, hvilket ville have katastrofale følger for et republikansk parti, der desperat arbejder for at beskytte sit senatflertal.

Undersøgelserne blev frigivet før Trump og første dame Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE testet positivt for coronavirus, ekstraordinære nyheder med usikre implikationer for løbet.

Nyhederne kunne trække Trump fra kampagnesporet på et kritisk tidspunkt i løbet, men det rejser også spørgsmål om præsidentens sundhed og stabiliteten i hans administration.

Før denne nyhed havde Trump allerede en frygtelig uge ved valgurnerne.

En ny Quinnipiac University-undersøgelse af South Carolina, som Trump gennemførte med 14 point i 2016, viser, at han klamrer sig til en 1-punkts føring. Sen. Lindsey GrahamLindsey Olin Graham Chris Cuomo om Lindsey Graham: ‘Du mener ikke at redde landet. Du mener at redde din røv ‘Momentum boder til COVID-19 nødhjælpsregning Harrison betragtet som frontløber til at overtage DNC i afgørende øjeblik MERE (RS.C.) bliver oversvømmet af luftbølgerne af demokraten Jaime Harrison, og republikanerne fra senatet er blevet tvunget til at omdirigere millioner af dollars til det løb.

I Alaska, hvor præsidenten sejrede med 15 point i det sidste valg, er Trump og Biden i en statistisk dødvarme ifølge nye data fra Harstad Strategic Research. Sen. Dan SullivanDaniel Scott Sullivan OVERNIGHT ENERGY: Trump administration fortsætter med tilbagesendelse af fuglebeskyttelse på trods af indvendinger Trump-bankforslag om fossile brændstoffer udløser tilbageslag fra libertarians EU 2019 drivhusgasemissioner ned 24 procent Trump-bankforslag om fossile brændstoffer gnister tilbageslag fra liberariere Trump-administrationens forslag tager sigte på bankløfter om at undgå finansiering af fossile brændstoffer MERE (R-Alaska) forsøger at holde fast mod demokraten Al Gross i en stat, der ikke har valgt den demokratiske præsidentkandidat i 56 år.

Advertisement

Disse afstemninger kommer, da Biden onsdag tog en lille føring i FiveThirtyEight-gennemsnittet af afstemninger i Iowa, hvor Sen. Joni ErnstJoni Kay ErnstHillicon Valley: 46 stater og FTC indgiver konkurrencesager mod Facebook | YouTube for at fjerne indhold, der påstår udbredt valgsvindel | Europæisk lægemiddelagentur ramt af cyberangreb Det nye senatforslag vil give ofrene mulighed for at sagsøge websteder, der er vært for hævnporno, tvungne seksuelle handlinger Kvinder tjener rekordstore gevinster på tværs af statslovgivninger MERE (R-Iowa) kæmper for sit politiske liv mod demokraten Theresa Greenfield. Trump bar staten med 9 point i 2016.

Afstemningerne viser, at præsidentvalget er et kast i Georgien, en historisk rød stat med to konkurrencedygtige senatløb i denne cyklus.

En ny undersøgelse, der blev offentliggjort efter debatten fra CNBC, offentliggjort torsdag, satte Bidens nationale føring på 13 point over Trump, en skredmargin. Republikanere – hvoraf mange var rystede over præsidentens debat, der blev vist på tirsdag – bliver stadig bekymrede for, at Trump vil miste i en rutine og tage GOP’s Senat-flertal med sig.

”Det er bekymrende,” sagde John Pudner, en veteran republikansk kampagneaktiv, der nu leder den ikke-partisanske gruppe Take Back Our Republic. “Jeg tror, ​​at Trumps afstemning og hans misforståelser under debatten især giver anledning til bekymring i de stramme løb i Georgien, South Carolina og Iowa … det gør hans genvalg hårdere, og det gør disse senats løb hårdere for at vinde.”

Forskellen mellem et Biden-blowout og en snæver Trump-sejr kunne være meget lille.

Selv med kaskaden af ​​dårlig for nylig afstemning for Trump har præsidenten stadig 20 procent chance for at vinde valget ifølge FiveThirtyEight-modellen.

Det er ikke langt væk fra den 28 procent chance, FiveThirtyEight gav Trump i 2016, da han fortsatte med at vinde de fleste af slagmarkstaterne og trak snævre sejre i Michigan, Wisconsin og Pennsylvania.

Præsidenten vandt Electoral College 304 til 227 mod Hillary ClintonHillary Diane Rodham ClintonTrump efterlader blandet arv om veteranspørgsmål McAuliffe annoncerer bud for anden periode som guvernør i Virginia Nej, troløse vælgere giver ikke Donald Trump endnu en periode mere.

Hvis Trump kan forsvare hovedparten af ​​2016-kortet og holde Biden til kun at vinde tilbage to af tre tidligere “blå mur” -stater, vinder han genvalg.

”Efterhånden som parterne fortsætter med at tilpasse sig igen, hvor nogle sydlige forstæder bliver mere svingende, men de gamle ‘blå mur’ demokratiske stater bevæger sig til højre … det konkurrenceprægede område vil blive bredere end det var i 2016,” sagde GOP-meningsmåler Chris Wilson. “Men det betyder ikke, at en blowout nødvendigvis er mere sandsynlig, det betyder bare, at der er færre stater, der ikke er konkurrencedygtige fra starten.”

Valget er stadig meget værre for Trump i 2020, end det nogensinde var for ham i 2016, da den udbredte valgundersøgelse for det meste kunne tilskrives mangelfuld fantasi på vegne af analytikere, der fortolker afstemningsdata for at leve. Nu står han over for værre afstemninger, og han vil sandsynligvis blive trukket fra kampagnesporet.

Biden fører Trump med 7,2 point nationalt i RealClearPolitics-gennemsnittet. Hans føring har for det meste været jævn tilbage fra sidste år. På dette tidspunkt i 2016 fulgte Trump kun Clinton med 2,7 point. Han endte med at miste den nationale stemme med ca. 2 point.

Den førende for den demokratiske kandidat ligger uden for fejlmargenen i Wisconsin, Michigan og Pennsylvania. Han har ført i næsten hver afstemning i Arizona denne cyklus. Florida og North Carolina, to stater, som præsidenten vandt snævert i 2016, er toss-ups.

Biden løber også tæt på Trump i traditionelt røde stater som Texas, Georgia, South Carolina og Alaska, og i stater vandt præsidenten let i 2016, såsom Ohio og Iowa.

I 2016 brød uafhængige, forstæder vælgere og vælgere, der ikke kunne lide begge kandidater, sent for Trump. Nogle demokrater blev hjemme eller stemte som tredjepart.

Afstemninger i 2020 viser, at Biden er førende blandt uafhængige, forstæder vælgere og mennesker, der ikke kan lide begge kandidater. Det ser ikke ud til, at tredjeparter vil være en væsentlig del af afstemningen i 2020.

Advertisement

Ifølge University of Virginia’s Center for Politics læner 279 Electoral College-stemmer allerede sig mod Biden, mere end de 270, han har brug for for at vinde. Der er 179 valgstemmer, der læner sig mod Trump.

Det efterlader 80 valgstemmer til rådighed i Arizona, Ohio, Iowa, North Carolina og Florida. Det ville ikke være overraskende at se Biden vinde nogle eller alle disse stater. Et par stater, hvor afstemningerne er tætte, såsom South Carolina og Alaska, er stadig kategoriseret som lænet mod Trump i den model.

South Carolina kunne være en testsag for at afgøre, om Trump oplever et fuldt sammenbrud. Staten har ikke valgt den demokratiske kandidat i mere end 40 år.

Katon Dawson, den tidligere formand for South Carolina Republican Party, sagde, at han har set privat afstemning, der viser Trump foran med 9 point, hvor Graham kæmper for sit politiske liv i et statistisk slips.

Dawson sagde, at han ikke tror, ​​Trump vil tabe i South Carolina. Men han sagde, at det vedrører, at præsidenten ser ud til at have kørt 7 point siden 2016 i en rubinrød tilstand. Republikanerne er bekymrede for Trumps svaghed kombineret med de enorme penge og energi, der strømmer mod Harrison, kan koste dem Grahams senatsæde.

”Trumps nyhed er forsvundet nu, og den skuffelse, jeg hører fra republikanerne, er, at han kunne have flyttet nålen i disse senatløb, hvis han bare havde taget Biden fra hinanden under debatten på en normal måde,” sagde Dawson.

Chip Felkel, en veteran GOP-operatør i South Carolina, sagde, at han var “overrasket” over Quinnipiac University-afstemningen, der viser Trump med kun 1-punkts føring over Biden.

”Aldrig i mine vildeste drømme ville jeg have troet, at jeg ville se et præsidentkøb på et tidspunkt her,” sagde Felkel. ”Men måske vil min hjemstat overraske, og der er en grad af frustration over alt kaoset. Schtick’en er gammel, og hvis den er gammel i South Carolina, lover det ikke godt. ”

Men republikanere i stater, Trump vandt let i 2016, er stort set skeptiske over for, at Biden er i stand til at vinde dem tilbage.

Craig Robinson, en konservativ politisk analytiker i Iowa, sagde, at det ikke er nogen overraskelse, at løbet er strammet efter Trumps chokerende 9-punkts sejr i Hawkeye State i 2016.

Robinson sagde, at det er muligt, at præsidenten igen undervurderes. Han mener, at højesterets kamp vil vise sig, at republikanere ellers måske har tænkt på at blive hjemme af afsky over præsidentens opførsel.

”Mange gange i præsidentvalget har folk brug for en undskyldning for at støtte den nominerede,” sagde han. ”Selvom du er forstyrret af Trumps opførsel, selvom du sætter spørgsmålstegn ved hans ledelsesevner midt i pandemien, bringer Højesteret tingene i fokus. Det er den ultimative undskyldning for at sige, at du måske ikke kan lide alt ved Trump, men du vil stemme på ham, fordi Højesteret er virkelig vigtig. ”

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Exit mobile version