Progressive opfordrer demokraten Lieberman til at droppe fra Georgiens senatløb

Spread the love

Advertisement

Last Updated on July 24, 2020 by admin

Ti nationale progressive grupper opfordrer demokraten Matt Lieberman til at droppe ud af senatløbet i Georgien og advarer om, at han kan koste demokraterne et skud på at udrydde sen. Kelly LoefflerKelly LoefflerTrump opfordrer Georgia AG til ikke at have andre republikanere mod valgsag: rapporter Google ophæver politisk annoncefrysning torsdag Trump Jr. skærer annonce til Loeffler, Perdue i Georgien MERE (R).

Grupperne, der inkluderer Justice Democrats, Democracy for America, Progressive Change Campaign Committee og Working Families Party, skrev et brev til Lieberman og sagde, at hans “fortsatte tilstedeværelse i dette løb udgør en meget reel og potentielt katastrofal trussel mod demokraternes chancer for at vinde Georgiens specielle valg til det amerikanske senat. ”

Advertisement

De progressive grupper beder Lieberman om at droppe ud og kaste sin støtte bag demokraten Raphael Warnock, der er steget i de seneste meningsmålinger og for nylig blev godkendt af den tidligere præsident Obama.

”Sammen repræsenterer vi titusinder af græsrodsaktivister i Georgien og millioner over hele landet, og vi beder dig, hr. Lieberman – til fordel for det demokratiske parti og landet – om at afslutte dit løb om det amerikanske senat, opmuntre dem som stadig støtter dig til at stemme på Raphael Warnock og slutte os til at gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at demokrater vinder dette års særlige valg til det amerikanske senat i Georgien, ”sagde grupperne i brevet.

Georgiens senats specialvalg den 3. november er et primært tæppe med mere end et dusin kandidater til valg. De to øverste finishere, uanset parti, går videre til en afstrømning i januar, medmindre en person får 50 procent af stemmerne den 3. november.

Den seneste Monmouth University undersøgelse viste Loeffler førende med 23 procent, efterfulgt af Rep. Doug CollinsDouglas (Doug) Allen Collins Trump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapportere officielle valg i Georgien: Trump bør ‘handle mere ansvarligt’ Kemp-certificeringer Biden vinder i Georgien efter genoptælling MERE

Advertisement
(R-Ga.) Med 22 procent, Warnock med 21 procent og Lieberman med 11 procent. Warnock er steget 12 point fra den samme afstemning i juli.

Hvis valget den 3. november udspiller sig i denne rækkefølge, er det kun de to republikanere, der vil komme videre, med Warnock, der næsten ikke slutter.

En afstemning fra University of Georgia fandt et lignende resultat med Loeffler på 24 procent og Collins og Warnock bundet til 20 procent. Lieberman kom igen ind med 11 procent opbakning.

”Lige nu har du en enestående mulighed for at få en afgørende indflydelse på demokraternes chancer i et amerikansk senatløb, der kunne forhindre senatrepublikanere i at bruge en illegitim proces til at kapre vores demokrati og tvinge en højreekstremist til højesteret for resten af ​​hendes liv, ”skrev de progressive grupper. “Vi opfordrer dig til med alt hvad vi har at gøre det rigtige for vores land, afslutte dit løb om det amerikanske senat og sikre, at demokraterne står samlet bag Raphael Warnock i dette unikke valg.”

Brevet blev også underskrevet af grupperne Be A Hero Fund, Blue Future, Progress America, Progressive Democrats of America, RootsAction.org og Social Security Works PAC.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com