Retssag søger at standse Texas-guvernørens ændringer i postafstemningens afgang

Spread the love

Advertisement
Advertisement

Last Updated on May 7, 2020 by admin

Borgerrettigheds- og vælgerfortalervirksomheder sluttede sig sammen om at anlægge sag mod regering Greg Abbott (R-Texas) og andre embedsmænd i Texas over en statspolitik, der skar ned på antallet af afstemningssteder.

Retssagen, indgivet sent torsdag i den amerikanske distriktsret for det vestlige distrikt i Texas, tager sigte på en politik, der blev annonceret af Abbott på torsdag, der kun tillader en postafstemning i hvert af Texas 254 amter, der effektivt lukker snesevis af steder på tværs af Lone Star State.

”For Texas ‘fraværende vælgere – inklusive dem, der allerede havde anmodet om eller modtaget deres fraværsafstemning med forventning om, at de ville være i stand til at bruge et af mange afleveringssteder, der blev tilbudt af deres amt – virkningen af ​​ordren 1. oktober er urimelig lægge byrde på deres evne til at stemme, “argumenterede grupperne i sagen.” De bliver nødt til at rejse længere afstande, stå over længere ventetid og risikere udsættelse for COVID-19 for at kunne bruge det sted, hvor den enkelte afstemning returneres i deres amt.

”Midt i et valg, der allerede er i gang, er det urimeligt, uretfærdigt og forfatningsmæssigt at tvinge sådanne nye byrder til vælgere, der påberåbte sig et andet sæt valgregler for at lave deres afstemningsplan,” tilføjede de.

Udover Abbott navngiver dragt Texas udenrigsminister Ruth Hughs (R) og valgadministratorer i Harris, Fort Bend, Travis og El Paso amter. Det blev arkiveret af Texas League of United Latin American Citizens; National League of United Latin American Citizens; League of Women Voters of Texas; og to vælgere.

Demokrater kom hurtigt ud og svingede mod ordren, hvilket kraftigt reducerede antallet af afleveringssteder i liberale områder. Harris County, som inkluderer Houston, oplevede 11 steder elimineret.

”Det var forkert at skære disse afstemningssteder for forkert og udelukkende for at forsøge at stjæle valget fra det stigende vælger i Texas. Et amt, ligesom Harris County, med mere end 4,7 millioner Texans burde have mere end én håndsleveringssted. Begrænsning af amter som Harris er et desperat republikansk forsøg på at holde på magten, ”sagde det Demokratiske Parti Texas i en erklæring, der bifalder retssagen.

Abbed har forsvaret politikken og sagt, at det er nødvendigt for at sikre valgets “integritet”.

Advertisement

”Staten Texas har en pligt over for vælgerne til at opretholde integriteten i vores valg,” sagde han i en erklæring. “Da vi arbejder for at bevare Texans evne til at stemme under COVID-19-pandemien, skal vi være ekstra opmærksomme på at styrke afstemningssikkerhedsprotokoller i hele staten. Disse forbedrede sikkerhedsprotokoller vil sikre større gennemsigtighed og vil hjælpe med at stoppe forsøg på ulovlig afstemning.”

Texas er en af ​​en række republikanske ledede stater, der har nægtet at udvide mail-in-afstemning for at tage højde for bekymringer over coronavirus. For at kvalificere sig til en fraværende afstemning skal vælgerne være væk fra deres bopæl under tidlig afstemning og på valgdagen, være syge eller handicappede eller være mindst 65 år gamle. Bekymringer over pandemien tæller ikke som en gyldig grund til at modtage en afstemning i posten.

Abbott har allerede haft retssager over en uges forlængelse af den tidlige afstemning og hans bestræbelser på at skrotte afstemning med lige billetter.

Texas er hjemsted for en række stramme løb i denne cyklus, herunder præsidentløb, et tæt senatløb og et antal husløb. Demokrater har også brug for at vende kun ni statslige pladser for at vinde kontrol over salen.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com