Sanders til at afholde ‘socialt distanceret rally’ for Biden i New Hampshire

Spread the love

Advertisement

Last Updated on July 31, 2020 by admin

Sen. Bernie SandersBernie SandersNina Turner arkiverer papirarbejde til Ohio kongresdrev Momentum boder til COVID-19 nødhjælpsregning Tidligere Sanders talsmand: Nina Turner House kandidatur ‘meget spændende udsigter’ til venstre MERE (I-Vt.) Afholder en socialt distanceret samling for den demokratiske præsidentkandidat Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MERE

Advertisement
lørdag ifølge en meddelelse fra Biden-kampagnen fredag.

Den tidligere demokratiske præsidentkandidat er planlagt til at rejse til Libanon, NH, hvor han afholder et afstemningstemme på vegne af Biden-kampagnen. Sanders vil diskutere måder, som vælgere i staten trygt kan afgive deres afstemninger, herunder afstemning via post og personligt.

Sanders udtrykte bekymring i sidste måned om, at Biden ikke gjorde nok for at udvide sin appel til progressive vælgere og har opfordret Biden til at finpudse spørgsmål om arbejdstageres løn og sundhedsdækning.

Senatoren “arbejder så hårdt som muligt for at hjælpe Joe Biden med at vinde det vigtigste valg i moderne amerikansk historie” men har sagt, at der er områder, som han mener, at den tidligere vicepræsidentskampagne kan “fortsætte med at forbedre sig”, Faiz Shakir, senatorens tidligere kampagnechef, sagde i en erklæring.

Udviklingen kommer, da Washington blev rystet af nyheden om, at Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE

Advertisement
og første dame Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE testet positivt for coronavirus fredag. Præsidenten og Biden havde delt en debatfase tre dage tidligere i Cleveland.

Biden og hans kone, Dr. Jill Biden, testede begge negativt for virussen fredag. Den tidligere vicepræsident er planlagt til at fremsætte bemærkninger om økonomien i Grand Rapids, Michigan, fredag ​​eftermiddag.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com