Team Trump om forsvar over præsidentens kommentarer til hvid overherredømme

Spread the love

Advertisement

Last Updated on May 2, 2020 by admin

Velkommen til The Hill’s Campaign Report, din daglige oversigt over alle de seneste nyheder i præsident-, senat- og husløb i 2020. Videresendte nogen dette til dig? Klik her for at abonnere.

Vi er Julia Manchester, Max Greenwood og Jonathan Easley. Her er hvad vi ser på i dag på kampagnesporet:

FØRENDE DAGEN:

Det Hvide Hus er i forsvar.

Det Hvide Hus pressesekretær Kayleigh McEnany stod overfor journalister over Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE

Advertisement
‘s nylige kommentarer til hvide supremacistgrupper. Det Hvide Hus hævder, at præsidenten ved flere lejligheder har fordømt hadgrupper.

”Dette har præsidenten selv besvaret i går, dagen før af præsidenten selv på debatscenen. Præsidenten blev spurgt om dette. Han sagde ”sikkert” tre gange, ”fortalte McEnany Fox News’s John Roberts efter at han bad hende om en “endelig og erklærende erklæring” om, at Trump fordømmer hvid overherredømme.

CBS’s Paula Reid og McEnany kom ind i en hidsig udveksling om sagen, da Reid spurgte om Trumps “blandede” rekord om det.

”Det er ret sjovt, at medierne haywire om at afbryde i debatter og derefter vælger at følge den samme taktik selv,” sagde McEnany. “Dette er en briefing i Det Hvide Hus. Du stiller et spørgsmål, og du giver mig tid til at svare. ”

I mellemtiden CNNs Kaitlan Collins spurgte, hvorfor den højreekstreme gruppe, kendt som de stolte drenge, ville glæde sig over Trumps opfordring til at “stå tilbage og stå ved” under tirsdagens debat. McEnany svarede og hævdede, at “stå tilbage” var et synonym for “stå ned” og kaldte spørgsmålet et “partisanangreb.”

Den anspændte briefing kommer, da en række republikanere har taget afstand fra Trumps undladelse af direkte at fordømme ideologien, når de fik chancen for i Cleveland tirsdag.

Sen. Tim ScottTimothy (Tim) Eugene Scott Post-pandemi, små virksomheder har brug for bæredygtige muligheder Demokrater fører i mangfoldighed i den nye kongres på trods af GOP-gevinster The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Capital One – Pfizer afslører detaljeret analyse af COVID-19-vaccine og næste trin MERE (SC), den eneste sorte republikaner i senatet sagde, at han mente Trump “fejlagtigt” og at han skulle rette kommentaren, mens South Dakota GOP Sen. Mike RoundsMike RoundsStore banker får en stor pause i afventende whistleblower-lov Hillicon Valley: Regeringen brugte Patriot Act til at indsamle webstedsbesøgslogfiler i 2019 | Forsvarsforslaget udelukker ophævelse af Afsnit 230, inkluderer cyberzarens position i Det Hvide Hus | Tjenestemænd advarer hackere målrettet mod vaccineforsyningskæden Forsvarspolitisk lovforslag vil skabe ny cyberzarposition MERE sagde Trump skulle have været mere klar. Hyppig Trump-kritiker Sen. Mitt RomneyWillard (Mitt) Mitt RomneyGOP-senator udelukker ikke udfordring af Electoral College-resultater i Kongres Romney: ‘Galskab’ for republikanere til at udfordre Electoral College-stemmer Demokratiske senatorer presser på, 200 direkte betalinger i ny koronavirushjælpspakke MERE (R-Utah) sagde, at Trump ”naturligvis” skulle kalde ekstremistiske grupper og ideologi.

Bundlinjen er, at republikanerne ikke vil tale om dette problem, der har tudret præsidenten gennem hele sit formandskab. Trump har en blandet rekord og undertiden fordømmer hvide overherredømme og hadgrupper, men andre gange ser det ud til at tilbyde dem dækning.

Dette sker alt mindre end 24 timer efter, at Trump angreb den progressive rep. Ilhan OmarIlhan OmarKvinder vinder rekordstore gevinster på tværs af statslovgivere ‘Det er ikke et slogan’: Progressive skubber tilbage på Obamas kommentarer om ‘afværge politiets bevægelse’ Mød de tre demokrater, der kunne lede udenrigsanliggender i Parlamentet MERE (D-Minn,), der kom til USA som en somalisk flygtning, ved et kampagnemøde i Duluth, Minn., Og advarede rallygæster om at lade flere flygtninge komme ind i staten.

“Et andet massivt emne for Minnesota er valget af Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MERE

Advertisement
plan om at oversvømme din stat med en historisk oversvømmelse af flygtninge, “sagde Trump.” Tillykke, Minnesota. Tillykke. Ingen.”

Udviklingen åbner alle en angrebslinje for demokrater og forhindrer republikanerne i at fokusere på politiske spørgsmål.

LÆS MERE: McEnany forsvarer Trumps kommentarer om den hvide overherredømme ved kampkampaf Brett Samuels og Morgan Chalfant

EN DEBAT OVER DEBATREGELERNE

Trump og republikanerne fortsætter med at skubbe tilbage til eventuelle ændringer i den fremtidige præsidentdebatstruktur efter tirsdagens debat i Cleveland udviklet sig til kaos.

“Hvorfor ville jeg tillade debatkommissionen at ændre reglerne for den anden og tredje forhandling, når jeg let vandt sidste gang?” Trump sagde i en torsdag eftermiddag tweet.

Tidligere på dagen republikanske nationale komités formand Ronna McDanielRonna Romney McDaniel Juan Williams: Trump fejrer en døende GOP Trump-kampagne, RNC annoncerer 0 millioner indsamlingsindsamling efter valget Ronna McDaniel lancerer et bud på tredje valgperiode som GOP-formand MERE sagde den Kommissionen for præsidentdebatter bør ikke foretage ændringer eller justeringer uden godkendelse af begge kampagner og tilføjer, at reglerne ikke skal ændres “midt i kampagnen.”

Kommissionen sagde i en erklæring onsdag, at den ville overveje strukturelle ændringer i fremtidige fora i denne kampagnecyklus.

”I aftes i debat blev det klart, at der skulle tilføjes yderligere struktur til formatet på de resterende debatter for at sikre en mere velordnet diskussion af problemerne,” sagde erklæringen. “CPD vil nøje overveje de ændringer, den vil vedtage, og vil snart meddele disse foranstaltninger.”

LÆS MERE: RNC, Trump-kampagne skubber tilbage på at ændre debatregleraf Morgan Chalfant

POLL WATCH:

Apropos debatter fører tidligere vicepræsident Joe Biden Trump med 13 point efter den første præsidentdebat, ifølge en ny CNBC / Change Research undersøgelse.

Biden fører med 54 procent støtte, mens Trump følger med 41 procent. Derudover sagde 53 procent af de sandsynlige vælgere, at de mente, at Biden klarede sig bedre end Trump. Kun 29 procent af de sandsynlige vælgere sagde, at de mente, at Trump klarede sig bedre end Biden.

Den samme afstemning viste, at 45 procent af de adspurgte sagde, at Trump underpresterede, og 11 procent sagde, at Biden klarede sig dårligere end forventet.

Flertallet af respondenterne var enige, når det gjaldt deres opfattelse af debatten. Hele 77 procent sagde, at det ikke fik dem til at føle sig stolte over at være amerikanere.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com