Trumps COVID-19-diagnose opløber 2020-løbet

Spread the love

Advertisement

Last Updated on July 20, 2020 by admin

Velkommen til The Hill’s Campaign Report, din daglige oversigt over alle de seneste nyheder i præsident-, senat- og husløb i 2020. Videresendte nogen dette til dig? Klik her for at abonnere.

Vi er Julia Manchester, Max Greenwood og Jonathan Easley. Her er hvad vi ser på i dag på kampagnesporet:

FØRENDE DAGEN:

Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERECoronavirus-diagnosen sendte chokbølger over landets politiske landskab fredag ​​og steg den allerede kaotiske magtkamp i Washington kun 32 dage ud af valgdagen.

Det Hvide Hus siger, at Trump oplever “milde symptomer”, selvom han ikke har tweetet eller været på kamera siden diagnosen blev meddelt.

Præsidenten er 74 år og overvægtig, hvilket sætter ham i en højrisikokategori for coronavirus.

Det Hvide Huss læge Sean Conley udsendte en erklæring sent på fredag, der sagde, at præsidenten “forbliver træt, men ved godt humør.” Han sagde, at Trump modtog en cocktail af polyklonale antistoffer som en sikkerhedsforanstaltning, og at infusionen blev afsluttet “uden hændelse.”

“Ud over de polyklonale antistoffer har præsidenten taget zink, D-vitamin, famotidin, melatonin og en daglig aspirin,” sagde Conley.

Første dame Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE

Advertisement
, som også testede positivt i morges, “forbliver godt med kun en mild hoste og hovedpine,” sagde lægen i Det Hvide Hus.

Åbenbaringen betyder, at han vil være væk fra kampagnesporet på et tidspunkt, hvor afstemningerne viser ham efterfølgende demokratisk nomineret Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MERE, der går ind i den sidste strækning af kampagnen med en konsekvent afstemningsledelse og for første gang flere penge i banken end Trump.

Trumps kampagne meddelte fredag ​​eftermiddag, at alle kampagnebegivenheder, der involverede præsidenten eller hans familie, enten ville blive flyttet til virtuelle fora eller udsat. Vicepræsident Pence, der testede negativt for COVID-19, vil fortsætte kampagnen, mens Trump karantæner.

Det Hvide Hus siger, at Trump oplever “milde symptomer”, selvom han ikke har tweetet eller været på kamera siden diagnosen blev meddelt.

Tjenestemænd siger, at Trump er ”energisk”, og de forventer, at han vil komme sig fuldt ud. Men hans positive coronavirus-test kaster det allerede kaotiske løb om Det Hvide Hus i en uforudsigelig og usikker ny fase og kaster koldt vand på enhver plan, som præsidenten var nødt til at flytte fokus på præsidentkonkurrencen væk fra en pandemi, der har dræbt mere end 208.000 mennesker i USA.

For Bidens kampagne ser det ud til at være forretning som normalt. Den tidligere vicepræsident og hans løbekammerat Sen. Kamala HarrisKamala Harris Megan Thee Stallion deler brev fra Maxine Waters, hvor hun takker hende for at have gjort opmærksom på ‘sorte kvinders situation’ Trump bevæger sig for at gribe ind i Texas-retssagen Obama: Jeg holder ikke en tjekliste, men jeg overvågede Trump, der rullede mit arbejde tilbage MERE (D-Calif.) Testede begge negativt for coronavirus fredag, og Biden bevægede sig fremad med en planlagt tur til Grand Rapids, Mich., Omend med en komprimeret rejseplan.

Men der er stadig spørgsmål om, hvordan de kommende uger vil se ud. Onsdagens debat mellem Harris og Pence er planlagt til at komme videre. De næste to præsidentdebatter den 15. oktober og 22. oktober er meget op i luften. Begge kampagner bliver sandsynligvis også nødt til at revurdere deres beskeder i de kommende uger. Trumps COVID-19-diagnose vil næsten helt sikkert ophæve hans argument om, at pandemien nærmer sig en ende, og amerikanerne bør genoptage deres normale liv. I mellemtiden bliver Biden nødt til at gå en fin linje mellem sympati for og kampagne mod en mand, som han har kaldt “den værste præsident, Amerika nogensinde har haft.”

Det er ikke kun Trump, der har testet positivt …

Republikanske formand for det nationale udvalg Ronna McDanielRonna Romney McDaniel Juan Williams: Trump fejrer en døende GOP Trump-kampagne, RNC annoncerer 0 millioner indsamlingsindsamling efter valget Ronna McDaniel lancerer et bud på tredje valgperiode som GOP-formand MERE testede også positivt for COVID-19 i denne uge – ligesom Sen. Mike LeeMichael (Mike) Shumway Lee-regeringen brugte Patriot Act til at indsamle webstedsbesøgslogfiler i 2019 Grassley vender tilbage til Capitol efter at have fået coronavirus McConnell stopper personlige republikanske frokoster midt i COVID-19-stigningen MERE

Advertisement
(R-Utah), et medlem af Senatets retsudvalg, der for få dage siden mødtes med Trumps højesteretskandidat Amy Coney Barrrett. Præsten John I. Jenkins, præsidenten for University of Notre Dame, der deltog i Barretts højesterets nominering i Det Hvide Hus i sidste uge, meddelte også fredag, at han havde testet positivt for virussen.

LÆS MERE:

Trump-positiv test kaster hvide hus, præsidentkampagner, af Jonathan Easley, Morgan Chalfant og Brett Samuels.

Biden har ingen planer om at reducere kampagnen, af Amie Parnes.

Trumps test udløser frygt for spredning, af Brett, Morgan og Peter Sullivan.

Trump COVID-19 bombe skal op 2020 løb, af Niall Stanage.

SANDERS HODED TIL NY HAMPSHIRE

Sen. Bernie SandersBernie SandersNina Turner arkiverer papirarbejde til Ohio kongresdrev Momentum boder til COVID-19 nødhjælpsregning Tidligere Sanders talsmand: Nina Turner House kandidatur ‘meget spændende udsigter’ til venstre MERE (I-Vt.) vil tage til Libanon, NH, lørdag til kampagne på vegne af Biden.

Sanders afholder en Vote Now-rally på vegne af Biden-kampagnen. Sanders vil diskutere måder, som vælgere i staten sikkert kan afgive deres afstemning, herunder afstemning via post og personligt.

Udviklingen kommer efter, at senatoren i sidste måned udtrykte bekymring for, at Biden ikke gjorde nok for at udvide sin appel til progressive vælgere og har opfordret Biden til at finpudse spørgsmål om arbejdstageres løn og sundhedsdækning.

HOVEDRETSOPDATERING

Senatets flertalsleder Mitch McConnellAddison (Mitch) Mitchell McConnellKongresmedlemmer bør tvinge lederskabet til at afholde en COVID-19 nødhjælpsregning afstemning om pengene: Momentum standser til COVID-19 nødhjælpsregning | Kongres tønder mod ‘COVID klint’ | House vedtager stopgap-regningen for at undgå nedlukning af regeringen Senatet afviser forsøg på at blokere Trumps våbensalg i De Forenede Arabiske Emirater MERE (R-Ky.) Siger, at senatet vil komme videre med høringer til nominerede Amy Coney Barrett, som er planlagt til at begynde om mindre end to uger.

The Hill’s John Kruzel har en oversigt over valgkonflikter, der snart er på vej mod landsretten. Blandt sagerne har dommerne aftalt at høre et GOP-tilbud om at genoplive stemmegrænser i Arizona, som vil være den første valgrelaterede kamp ved højesteret siden den afdøde retfærdigheds bortgang. Ruth Bader GinsburgRuth Bader Ginsburg Court bøder kirken i Californien, 000 for gentagne gange at trodse sundhedsordrer Fauci beder om at ‘bære en maske’ topliste over mest bemærkelsesværdige 2020-citater Højesteret ser nye anmodninger om religiøse COVID-19 udskæringer MERE.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com