Trump flytter Wisconsin-rally under bekymringer fra lokale embedsmænd

Spread the love

Advertisement

Last Updated on July 11, 2020 by admin

Trump-kampagnen har flyttet en af ​​to Wisconsin-samlinger, der er planlagt til lørdag, midt i tilbagetrækning fra lokale embedsmænd, der rejste bekymring for folkesundhedsrisici.

Kampagnen har flyttet en demonstration til Janesville fra La Crosse, sagde en embedsmand med henvisning til et problem med lokalet på det første sted. Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE

Advertisement
forventes stadig at tale i Green Bay senere lørdag.

Tjenestemanden bestred, at ændringen var relateret til coronaviruspandemien, men skiftet kommer over for pres fra lokale ledere.

“Jeg er bekymret. Hver gang du får en så stor begivenhed, og baseret på hvad jeg har været vidne til med andre møder af præsidenten, forventes der ikke at være nogen social afstand og meget få mennesker iført masker, ”Borgmester Tim Kabat fortalte La Crosse Tribune. “Så det sidste, vi har brug for, er endnu en stigning i tilfælde, vi er allerede i den alvorlige eller høje risiko, og vi har ikke brug for mere.”

Gov. Tony EversTony Evers Pilot fra Wisconsin Air National Guard mangler efter F-16-nedbrud Wisconsin-højesteret afviser Trump-retssag Wisconsin-guvernør: Trump-retssag et ‘angreb på demokrati’ MERE (D) havde opfordret Trump til enten at annullere sine samlinger eller kræve brug af masker i mængden.

Staten sagde, at La Crosse County oplevede “meget høj” COVID-19-aktivitet. I mellemtiden vil Trump også tale i Green Bay, hvor borgmesteren også har udtrykt bekymring for, at en samling kan frø nye COVID-19 sager.

Amaad Rivera-Wagner, samfundsforbindelsen for Green Bay-borgmesterkontoret, sagde, at Trump-kampagnen ikke havde nået ud til byen om demonstrationen. Arrangementet finder sted i en lufthavn, der ejes af Brown County.

Pressesekretær i Det Hvide Hus, Kayleigh McEnany, fjernede tidligere tirsdag bekymring over præsidenten, der afholdt en samling i områder, hvor hans egen administration har advaret om COVID-19-spredning og beskyldte medierne for at ignorere, når demokrater overtræder retningslinjerne for social afstand

Advertisement

”Præsidenten mener, at folk har en første ændringsret til politisk tale,” sagde hun. “Han holder et møde. Folk kan vælge, om de vil komme eller ej.”

Trump har presset på for at afholde store kampagnemøder, selvom mange stater ser stigninger i COVID-19-sager og positivitetsrater, herunder Wisconsin. Møderne trækker typisk hundredvis af mennesker, der pakker tæt sammen, mens kun få af dem bærer masker.

Møderne holdes generelt udendørs, hvor eksperter siger, at risikoen for transmission er lavere, skønt Trump i sommer holdt et Nevada-rally indendørs, hvilket overtrådte statens grænse for store sammenkomster.

De Forenede Stater har rapporteret mere end 7 millioner COVID-19 tilfælde og mere end 200.000 dødsfald som følge af virussen, ifølge Johns Hopkins University. Begge er de fleste af ethvert land i verden.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com