Trump-kampagne opfordrer medarbejdere til karantæne

Spread the love

Advertisement

Last Updated on July 25, 2020 by admin

Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MEREkampagne fredag ​​rådede personale, der blev udsat for enhver, der testede positivt for COVID-19, til selvkarantæne, kampagneleder Bill StepienBill StepienTrump-kampagne, RNC annoncerer 0 millioner indsamlingsindsamling efter valg Parscale siger, at Trump skulle have været mere empatisk over for coronavirus Tidligere Trump-kampagnechef Parscale planlægger efter sigende at skrive en bog MERE

Advertisement
sagde.

“I samråd med Det Hvide Hus Medicinske Enhed og vores egne medicinske konsulenter, skal enhver kampagnemedarbejder, der har været udsat for nogen, der tester positive, straks begynde selvkarantæne,” sagde Stepien i en e-mail opnået af McClatchy.

Kampagnens forsigtighedsbevægelse følger efter Trump meddelte tidligt fredag ​​morgen, at han og førstedame Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE testet positivt for COVID-19.

En af præsident Trumps højtstående hjælpere i Det Hvide Hus, Hope HicksHåber Charlotte Hicks Trump-advokat Jenna Ellis tester positivt for coronavirus Kvinder er klar til at påtage sig nøgleroller i Biden-administrationens præsident siger, at Trump Jr. klarer sig ‘meget godt’ efter COVID-19-diagnose MERE, blev bekræftet positivt for virussen torsdag før meddelelsen om præsidentens diagnose.

Præsidenten havde planlagt at afholde et møde i Sanford, Fla., Fredag, men begivenheden blev taget ud af hans tidsplan efter nyheden om hans testresultater. Han havde også planlagt kampagnebegivenheder i Wisconsin og Arizona inden for den næste uge.

Advertisement

Stepien sagde, at mens nogle offentlige begivenheder vil blive fjernet, vil kampagnekontoret forblive åbent.

”Mens nogle offentlige begivenheder vil blive fjernet, forbliver kampagnekontoret åbent, og vores landsdækkende team vil fortsætte med vores bestræbelser på at genvælge præsident Trump,” skrev han.

I Stepiens e-mail blev kampagneassistenter bedt om at “bære en maske”, blandt andre COVID-19 forebyggende procedurer.

”Selvom vi ikke tror på, at nogen anden uden symptomer har brug for selvkarantæne på dette tidspunkt, er det på os alle at fortsætte med at udøve den smarte dømmekraft og praksis, som kampagnen længe har opfordret til: brug en maske, vask hænderne, social afstand , check-in via LiveSafe-appen dagligt og arbejde hjemmefra, hvis du ikke har det godt, ”sagde Stepien.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com