Trump-kampagne udsætter begivenheder

Spread the love

Advertisement

Last Updated on June 19, 2020 by admin

Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MERE

Advertisement
Kampagne flytter sine planlagte personmøder til virtuelle begivenheder eller udsætter dem midlertidigt, efter at præsidenten testede positivt for coronavirus, meddelte kampagnechef Bill Stepien fredag.

Kampagnen har også udsat alle tidligere annoncerede begivenheder, der involverer Trumps familie. Den vil overveje begivenheder, der involverer andre surrogater fra sag til sag med forventede meddelelser i de kommende dage.

Vicepræsident Pence, der testede negativt for coronavirus, følger op med sine planlagte begivenheder.

REKLAME

”Enhver yderligere information om præsidenten kommer fra Det Hvide Hus,” sagde Stepien.

Præsidenten, førstedame Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE

Advertisement
, seniorrådgiver Hope HicksHåber Charlotte Hicks Trump-advokat Jenna Ellis tester positivt for coronavirus Kvinder er klar til at påtage sig nøgleroller i Biden-administrationens præsident siger, at Trump Jr. klarer sig ‘meget godt’ efter COVID-19-diagnose MERE og den republikanske formand for det nationale udvalg Ronna Romney McDaniel har alle testet positivt for coronavirus.

Det Hvide Hus siger, at præsident Trump oplever “milde symptomer”, og at der er lagt planer for at holde regeringen kørende på en ordnet måde, mens han går i karantæne.

Præsidenten har ikke tweetet eller dukket op på kamera siden diagnosen blev meddelt.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com