Trump-kampagne underrettede ikke Biden om positiv coronavirus-test

Spread the love

Advertisement

Last Updated on August 4, 2020 by admin

Advertisement

Præsident TrumpTrump opfordrer Georgia AG til ikke at få andre republikanere til at modsætte sig valgsag: rapporter Pennsylvania GOP-leder om at bryde med Trump om valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ Lovgivere opfordrer til at sænke sundhedsomkostningerne for at imødegå forskelle i pandemi MEREkampagne underrettede ikke Joe BidenJoe Biden GOP-leder i Pennsylvania om at bryde med Trump ved valg: ‘Jeg ville få mit hus bombet i aften’ GOP Texas-senator stiller spørgsmålstegn ved ‘juridisk teori’ bag Trumps retssag for at udfordre statens valgresultater Næsten 30 medarbejdere, medlemmer af Michigan-lovgiveren testede positivt for COVID- 19 i år MEREteam af præsidentens positive coronavirus test ifølge to kilder tæt på den tidligere vicepræsidents kampagne.

I stedet opdagede Bidens kampagne, at præsidenten og førstedamen Melania TrumpMelania TrumpPennsylvania Gov. Tom Wolf tester positivt for COVID-19 Melania Trump adresserer Toys for Tots: ‘Husk at være venlig’ The Hill’s 12:30 Report – Præsenteret af Alibaba – Vaccinationer begynder i Storbritannien MERE havde testet positivt for COVID-19 efter at have set nyhedsrapporter, der kom to dage efter, at Biden og Trump mødtes i Cleveland til den første præsidentdebat tirsdag.

Biden og Trump rystede ikke hænder forud for debatten i betragtning af bekymring over coronavirus, og de to mænd stod flere meter fra hinanden. Alligevel har debatten og usikkerheden om, hvorvidt Trump var smittet på det tidspunkt, rejst bekymring for, om han muligvis har spredt virussen til andre.

Biden og hans løbskammerat, Sen. Kamala HarrisKamala Harris Megan Thee Stallion deler brev fra Maxine Waters, hvor hun takker hende for at have gjort opmærksom på ‘sorte kvinders situation’ Trump bevæger sig for at gribe ind i Texas-retssagen Obama: Jeg holder ikke en tjekliste, men jeg overvågede Trump, der rullede mit arbejde tilbage MERE (D-Calif.), Blev testet for coronavirus fredag. Harris testede negativt for virussen, mens Biden stadig afventer hans resultater.

Politico rapporterede fredag at Biden-kampagnen også tester folk, der deltog i præsidentdebatten.

Trump meddelte tidligt fredag ​​morgen, at han og førstedamen havde test et positivt for coronavirus, en udvikling, der sprøjter et nyt element af usikkerhed ind i det allerede kaotiske løb om Det Hvide Hus kun 32 dage fra valgdagen.

Advertisement

Trump og first lady oplever milde symptomer på virussen og er i øjeblikket i karantæne i Det Hvide Hus.

Det er uklart, hvor længe Trump forbliver isoleret. Alligevel vil karantænen tage ham ud af kampagnesporet på et tidspunkt, hvor han er bag Biden i afstemningerne. Det kaster også skæbnen for de resterende to præsidentdebatter i usikkerhed.

Trumps positive COVID-19-test kom kort efter, at nyheden brød ud, at en af ​​hans seniorhjælpere, Hope HicksHåber Charlotte Hicks Trump-advokat Jenna Ellis tester positivt for coronavirus Kvinder er klar til at påtage sig nøgleroller i Biden-administrationens præsident siger, at Trump Jr. klarer sig ‘meget godt’ efter COVID-19-diagnose MERE, havde testet positivt. Det blev også afsløret på fredag, at den republikanske nationale komités formand Ronna Romney McDaniel havde testet positivt for coronavirus.

Trump har bagatelliseret truslen fra coronavirus i flere måneder og har ofte latterliggjort andre for at bære masker på trods af anbefalinger fra folkesundhedsmyndighederne. Præsidenten hånede Biden under debatten tirsdag for ofte at bære ansigt.

”Hver gang du ser ham, har han en maske,” sagde Trump.

Advertisement

Spread the love

Leave a Reply

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com